FRÅGOR-SVAR

1- Är Followerse.com pålitlig? :

Som Followerse företag tar vi vår verksamhet på allvar och arbetar för våra kunders tillfredsställelse. Alla tjänster du får från vårt företag kommer att debiteras. Vi arbetar med PayPal världsberömda betalningsinstitutionen, alla betalningar görs med säkerhet om PayPal och Followerse.

2- Vilka betalningsmetoder finns det? :

Du kan göra säkra betalningar via vår webbplats via banköverföring och PayPal av alla inhemska / internationella kreditkort, betalkort och alla banker.

3- Finns det en mobil betalningsmetod tillgänglig? :

Vi erbjuder dig de mest praktiska betalning comfort formerna bland Instagram följares köp system. Men på grund av de mycket höga mobilbetalningsavgifterna har vi tyvärr stängt av det mobila betalningssystemet.

4- Wasun Ska jag välja Followerse.com? :

Followerse.com är det första och enda lagliga företaget för sociala medier i Svenska. Vår tekniska support är tillgänglig dygnet runt.

5- Kan mina köpta följare också kommentera? :

Naturligtvis är alla följare som skickas verkliga och aktiva användare. Detta innebär att de kan kommentera dina foton och till och med skicka privata instruktioner till dig.

6- Behöver jag dela mitt lösenord? :

Nej, du behöver inte dela ditt lösenord när du köper följare eller likes. Inget lösenord krävs för den här processen, bara profilnamnet.

7- Skapas en faktura? :

Ja, vi har verkat som företag i flera år. Du kan begära en faktura för varje produkt du köper på vår hemsida.

8- Kommer jag att ha ett negativt? :

Aktiva svenska följare kommer att skickas, du kanske inte längre spåras på grund av dina inlägg. Bots, etc. Eftersom det inte finns några utländska följare att skicka, reduceras inte alla.

9- Skickas följarna på riktigt? :

Ja, alla följare är verkliga och aktiva användare.